В последните дни Том Круз и Елсина Хайрова са най-коментираната светска

...
В последните дни Том Круз и Елсина Хайрова са най-коментираната светска
Коментари Харесай

Одобряват ли децата на Том Круз новата му връзка

В последните дни Том Круз и Елсина Хайрова са най-коментираната световна двойка, макар че към момента не са афиширали публично връзката си. Научаваме обаче за от ден на ден техни секрети срещи и наподобява догатките ще се откажат самата истина. А колкото повече време минава, толкоз повече връзките им се задълбочават.
 Том Круз и Елсина Хайрова - тайните срещи на влюбените и един коментар от някогашен брачен партньор
На какво е подготвен Том Круз от обич към Елсина

И защо да внимава

Красивата Хайрова, известна на първо място с това, че обича лукса и обичаното й занимание е да харчи пари, за мнозина може да не се коства най-хубавата партия. Предупреждение към Том Круз насочи и някогашният й брачен партньор, на който любовта им е коствала много скъпо. Няма по какъв начин да не споменем и възрастовата им разлика от цели 25 години.

Но наподобява артистът е омаян от възприятията си, а и за него парите не са проблем, по тази причина може да си разреши лукса да излиза с рускинята. А още по-щастлив го кара да се усеща и фактът, че връзката му има одобрението на едни от най-важните за него хора - синът му Конър и щерка ми Изабела, които са от брака му с Никол Кидман.

Oh Lord...
— Kiwi (@kiwirazzi)
Изабела е на 30 години, а Хайрова е на 36 и за някои това може да е недопустимо, само че децата на Том Круз са показали схващане и са изразили поддръжката си. Тя е в действителност значима за него, тъй като, съгласно US Weekly, има съществено планове към Елсина, а в случай че желае да я направи част от фамилията си, би трябвало да бъде призната добре.
 Елсина Хайрова - какво знаем за новата хипотетична другарка на Том Круз
Какво знаем за 36-годишната рускиня Елсина Хайрова - новата другарка на Том Круз

Определено непредвиден избор от страна на артиста

Сури Круз, щерка му от Кейт Холс, също е одобрила Хайрова за възможна своя мащеха. И това е разбираемо, тъй като децата на Том Круз желаят просто той да бъде благополучен, а и самите те са щастливи да го видят още веднъж влюбен толкоз години след края на последния си брак. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР